Vágóasztalok

Nézet:
Sorrend:
CM-1003916

A Fiskars szabványos papírvágó-asztala A4 papírok, akár 5 lap egyidejű vágásához. Kihajtható mérő rész egészen 31 cm-ig, amellyel A3 lap félbevágható, valamint álló A4 lapok. Sínes csúszó rendszer a precíz vágás érdekében. Áttetsző védőréteg papírtartó funkcióval ami az ujjlenyomatok ellen is megvédi a lapot. Gumírozott lábazat a biztos fogásért. mm átmérőjű forgó-pengés kialakítás az egyenes vonalakért. Egyszerű pengecsere jellemzi.

22 536 Ft
CM-1003758

Jellemzők:

 

- hármas penge megvezetés pontosabb munkát eredményez

-  könnyű és hordozható

A4  szabvány-méretű papírlapok vágásához tervezett vágóasztal. Kifordítható vonalzójának köszönhetően egészen 37cm-ig képes mérni, így A3 lapok is vághatók vele.A precíz és könnyű vágást sínes vágórendszer biztosítja. Érintésvédelemről áttetsző réteg gondoskodik, ami egyúttal az ujjlenyomatok képződését is meggátolja. Gumírozott lábazat a biztos fogásért. mm átmérőjű forgó-pengés kialakítás az egyenes vonalakért. Egyszerű pengecsere jellemzi.

27 151 Ft

A Fiskars masszív és egyszerű vágóasztalokat alkotott papírlapok precíz és könnyű vágásához. A csúszósínes kialakítással egyidejűleg maximum 5 lap vágható. A CraftMester kínálatában megtalálható modellek mindegyike biztonságos, masszív kialakítású, könnyű vele a munka.