Gurulóállványok

KRAUSE KATALÓGUS

 

Kérje megrendelt állványának, létrájának egyedi logózását, matricázását. 

További információkért keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Nézet:
Sorrend:
CM-710116

Munkamagasság: 3m   Állómagasság: 1m

  • TÜV/GS-minősítéssel, terhelhetősége 200 kg/m² a DIN EN 1004 szerint
  • Az egymásba tolható keret-rendszerelemek révén gyorsan, szerszám nélkül felépíthető
  • A ClimTec alapállvány az alacsony állványmagasság és a behúzható alaptartók miatt összeszerelt állapotban is problémamentesen tolható át az ajtókon, és így a belső munkák ideális állványa
  • A V alakú alaptartók a támaszkodási felület hossz- és keresztirányú megnövelése révén optimális biztonságot nyújtanak.
  • A csúszásmentes, bordázott fokok révén biztonságos belső fellépési lehetőség
145 560 Ft
CM-710307

Munkamagasság: 2,9m   Állómagasság: 0,9m

  • TÜV/GS-minősítéssel, terhelhetősége 200 kg/m2
  • Gyorsan és szerszám nélkül szerelhető össze, az állvány csak 5 rendszerelemből áll
  • A kompakt méretek miatt az ajtókereteken való áthaladás összeszerelt állapotban sem jelent problémát
  • A fokonként állítható magasságú járólap révén az állvány könnyedén használható magasságkülönbségek kiegyenlítésére is
  • Belső munkákhoz ideális
147 470 Ft
CM-710147

Krause Monto Climtec Munkaállvány I. magasítását tartalmazó csomag, mellyel az alapállvány 5 m munkamagasságig bővíthető.

Használatához szükséges feltételek:

  • Krause Monto Climtec Munkaállvány Alapcsomag (710116)
  • TÜV/GS-minősítéssel, terhelhetősége 200 kg/m² a DIN EN 1004 szerint
  • Az egymásba tolható keret-rendszerelemek révén gyorsan, szerszám nélkül felépíthető
  • A ClimTec alapállvány az alacsony állványmagasság és a behúzható alaptartók miatt összeszerelt állapotban is problémamentesen tolható át az ajtókon, és így a belső munkák ideális állványa
  • A V alakú alaptartók a támaszkodási felület hossz- és keresztirányú megnövelése révén optimális biztonságot nyújtanak.
  • A csúszásmentes, bordázott fokok révén biztonságos belső fellépési lehetőség
200 780 Ft

Guruló állványok kedvező árakon

A magasban végzett munka szabadsága

A Krause gurulóállványok biztonságos munkavégzést biztosítanak 14 méter munka magasságig. Kiválóan alkalmasak rövidebb, hosszabb idejű munkavégzéshez épületen belül és kívül. Alkalmas változó munkahelyeken végzett munkához a magasban. Megfelelő választás több személy által végzett munkavégzéshez, vagy anyagokkal eszközökkel végzett munkavégzéshez a magasban. 

A Krause ClimTec állvány-család

maximális 7 méter magasságig szolgáltat megoldást a magasban végzett biztonságos munkázok. A tartós és könnyű alumínium kialakítás beltéren és kültéren is egyaránt használható. Terhelhetősége TÜV által minősített: 200 kg/m2. Ön bármikor könnyedén felépítheti az állványt az egymásba csúsztatható szerkezet összeállítása nem igényel sem szerszámokat, sem különös szakértelmet.

A Krause ClimTec alap guruló állványra két lépésben történő magasítással érhető el a maximális 7 méteres munkamagasság. Az egyes munkafázisok között az alap-állványt nem szükséges szétszedni, az könnyedén gurítható az építési terület kiválasztott pontjára. Lépcsők és sarkok esetén is beváltan alkalmazható. 

A maximális biztonság érdekében a felépítési változatoknak megfelelő ballaszt súlyokat kell alkalmazni. A járólap fokról fokra akasztható.

Krause ClimTec gurulóállvany adatok CraftMester

Krause ProTec

állvány-rendszerben elérhető maximális munkamagasság már 12,3 méter, ami 10 méteres munkamagasságnak megfelelő. Az állvány kerekei fékezhetők és a fokozott igénybevételre lettek optimalizálva. Az állvány vízszintes járófelülete 60 cm x 200 cm, amely csúszásmentes marad bármilyen időjárásban.

Krause ProTec gurulóállványok mérete CraftMester

A Krause ProTec XXL

állványrendszere, megnövelt munkafelületet 200cmx120cm kínál a hatékonyság és kényelmes munka érdekében. 10 különböző munkamagasság az egyes felépÍtési változatok szerint, egészen 12,3 méter magasságig. 

Krause ProTec xxl állvány adatai CraftMester

Krause Protec Xs

 Alu össszecsukható gurulóállvány egy továbbfejlesztett praktikus tulajdonsága, az összecsukható alapegység, ami pár mozdulattal könnyen szétnyitható. Az állvány alapegység 11,8 méterig magasítható.

Krause ProTec XS állvany változatok CraftMester

ProTec XS-P

A Kruse dobogós állványa nagyobb munkafelületet jelentő műveletekhez ideális. tető vagy mennyezet szerelési munkálatok. Az állvány két önálló állványként is építhető. maximálisan 11,8 m magasságig.

Krause ProTec XS-P dobogóállvány CraftMester

Krause RollTec ® Alumínium szerelőállvány beltéri munkákhoz lett tervezve. Könnyű és kompakt eszköz, nem szükséges szerszám az összerakásához.

Stabilo gurulóállvány rendszer

Az építkezés sajátosságaihoz változatosan felépíthető, aluminium gurulós állványrendszer. 

A Stabilo szabadalmaztatott csatlakozó-rendszer. Az állvány rögzítési pontjai egyedi módon alakzáró/ erőzáró kapcsolattá alakíthatók kiváló stabilitást biztosítva. Biztonságos használat, hiszen a korlátrudak, már az egyszerű beakasztás után sem emelhetők ki véletlenül. 

Járólapok és a korlátok beépítése 4,00 m magasságtól 4,00 m-es távolságonként szükséges a szabvány szerint.

  • A méteres lépésekben választható munkamagasságok: 3,30 m – 14,00 m
  • Két féle állvány-szélesség: 0,75 m és 1,50 m
  • Háromféle mezőhosszúság: 2,00 m, 2,50 m és 3,00 m

Krause STABILO gurulóállvány rendszer előnyei:

Lebontás és átszerelés nélkül, gyorsan változtatható járólap-beépítés. 25 centiméterenként változtatható magasság. Összeszerelt állapotában a gurulóállvány elcsúsztatható a kitámasztón, lehetővé téve a gyors váltást az eltérő alkalmazások között (például: Szabadon álló és fal melletti munkavégzés).

A STABILO gurulóállvány-rendszer esetében három különbözõ mezőhossz választható:

(2,00 m, 2,50 m és 3,00 m). Így ez a gurulóállvány-család minden alkalmazási területen használható. A STABILO 100, 500, 1000 és 5000 sorozat 3,00 m-ig terjedõ mezõhosszt kínál. A 10 és az 50 sorozat 2,50 m-ig terjedő mezõhosszokkal érhető el. A STABILO gurulóállvány-rendszer két különböző szélességben rendelhetõ. A STABILO 10, 100 és 1000 sorozat állványszélessége 0,75 m. A STABILO 50, 500 és 5000 állványszélessége 1,50 m.

A CraftMester webáruház a Krause állványok forgalmazója Budapesten.