Eszközök ragasztókhoz

Nézet:
Sorrend:
CM-60042

Termék leírása

A ragasztó, címkék, árcímkék eltávolítása valóban nehézkes lehet, és a ragasztóanyagok maradványainak eltávolítása néha mindennek nevezhető, csak épp jelentéktelen munkának nem. A tesa ragasztóeltávolító spray-vel könnyedén eltávolíthatja a legtöbb ragasztószalag, ragasztó és címke maradványát. Ez a ragasztóeltávolító még a szupererős ragasztót is eltávolítja. A szilikonmentes spray a legtöbb felületen használható, pl. műanyagon, üvegen és fémen. Egyszerűen permetezze a felületre, várjon 5 percet, és törölje le egy ruhával a ragasztómaradványt.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-57395

Fő jellemzők

  • Erős, fémvázas szerkezet 1 Fém pengékkel 1 Könnyen kezelhető 1 1db oldószermentes, halk letekercselésű 4280-as csomagolószalagot tartalmaz 1 Nagymértékben ellenáll az UV-sugárzásnak

Termék leírása

Erős, ugyanakkor könnyen kezelhető csomagzárógép, amely az összes tesa® csomagolószalaggal használható. 1db 4280-as csomagolószalagot tartalmaz, amely oldószermentes, halk letekercselésű és nagymértékben ellenáll az UV-sugárzásnak.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

2 815 Ft
CM_60021

Termék leírása

A tesa Professional tartós ragasztóspray egy sokoldalú ragasztó papír, karton, filc, textil, fóliák, fa, bőr, polisztirol és számos egyéb, szintetikus anyag tartós ragasztására. Tiszta, gazdaságos, biztonságosan használható, és nagy felületen is gyors ragasztást biztosít. Alkalmas könnyű és közepes súlyú, egyenletes vagy enyhén egyenetlen felületű anyagokhoz. Gyorsan szárad, ellenáll a nedvességnek, illetve a hő- és mechanikai terhelésnek. Szilikonmentes.

 

Fő alkalmazási terület

nagy területek tartós ragasztásához
papír, karton, filc, textil, fóliák, fa, bőr, többféle műanyag ragasztásához
különösen alkalmas egyenetlen felületeken történő ragasztáshoz
alkalmas többet között raklapok megjelöléséhez, poszterek ragasztásához
alkalmas hungarocell ragasztásához

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-6400

Termék leírása

A tesa® 6400 kézi adagoló robusztus ipari eszköz, amely maximum 50 mm szélességű tesa® szalagok adagolására alkalmas. Fedett pengés rendszere speciális sérülésvédelmet kínál (pengevédelem). Ha a vezetőlemezt a szalagra nyomják miközben a fűrészfogas vágópenge "előjön", a szalag levágásra kerül. A folyamatosan szabályozható feszességnek köszönhetően mindig megfelelő adagolást biztosít, még könnyen letekeredő tesa® szalagok esetében is. A tesa® 6400 puha, impregnált fogantyúval rendelkezik, amely kellemes, biztonságos fogást biztosít.

Fő alkalmazási terület

Helyezze a tesa 6400 adagolót a kartonra és húzza maga felé. A szalag letekeredik és a kontakthenger által lenyomásra kerül. A szalag elvágásához nyomja le a műanyag vezetőlemezt a kartonra és mozgassa tovább az adagolót. Befűzés: A tesa henger úgy kerüljön a szalagtartó kerékre, hogy a tapadós felülete a fogantyú felé nézzen. Húzza át a szalag végét a szalag-kontakthenger és a fém betöltőnyílás között mindaddig, amíg a szalag ráncmentes lesz.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-6300

Termék leírása

A tesa® 6300 kézi adagoló jó minőségű, professzionális adagoló mindenféle tesa® csomagoló szalaghoz a csomagolás és termelés területén. Az adagoló feszesség-vezérléssel rendelkezik, így a könnyen letekeredő tesa®szalagok is könnyedén használhatók. A sérülések elkerülése érdekében a pengét fedél takarja.

Fő alkalmazási terület

Helyezze az adagolót a kartonra és húzza maga felé. A gumiból készült kontakthenger erősen lenyomja a szalagot, ahogy az felhordásra kerül a hengerről. A szalag az adagoló megdöntésével, a fűrészfogas pengével vágható el. A szalag levágott vége a rugalmas illesztőlappal nyomható rá a kartonra. Befűzés: A tesa® hengert úgy kell a szalagtartó kerékre ráhelyezni, hogy a tapadó oldala a fogantyú felé nézzen. A szalag végét húzza egészen addig át a szalagvezető henger és a fémlap között, amíg a szalag ráncmentes lesz.

Szállítási idő: 2-3 munkanap
CM-7000116785

1 flakon: 500 ml

 

Univerzális aeroszolos ragasztó.

 

Általánosan alkalmazható ragasztó, praktikus aeroszolos palackban. Használható papír, kartonpapír, furnérlemez, kemény PVC, habgumi és sok más anyag ragasztására. Kényelmes, tiszta és gyors ragasztást tesz lehetővé. Állítható szórófejjel.

 

Gyorsan tapad, hosszú nyitott idővel rendelkezik, ha mindkét felületen alkalmazzuk. Világos színű ragasztó, nem hagy foltot.

JELLEMZŐ TULAJDONSÁGOK:
• Magas lefedettség
• Sokoldalú – biztonságosan ragasztja a legtöbb kis súlyú anyagot
• Alacsony beszívódás a tartós kötéshez
• Gyors, agresszív tapadás


ALKALMAZÁSI JAVASLATOK:
• Kiváló megoldás sokféle display és bútor összeszereléséhez
• Jól ragasztja az üvegszálas szigetelést
• Huzalozási diagramok és címkék rögzítése
• Egyes tömítések ragasztása
• Vékony dekorációs filmek, fóliák és textíliák rögzítése
• Sokféle eladáshelyi (POP) alkalmazás
• Motorok tekercsborításainak rögzítése
• Csiszolótárcsák rögzítése
• Anyagok ragasztása hirdetőtáblára
• Állítható hirdetési táblák összeszerelése

9 400 Ft
CM-7100178338

3M 50098 citrus olaj alapú tisztítóspray ami nem tartalmaz kőolaj és klór származékokat. Használatával hatékonyan eltávolíthatóak a ragasztószalag maradványok, zsíros, olajos szennyeződések. Kíméletesen tisztítja a rozsdamentes acél, az alumínium és a legtöbb magasfényű műanyag felületeket. Kiszerelés: 200ml

12 400 Ft
CM-6009

Termék leírása

A tesa® 6009 asztali adagoló univerzálisan alkalmas akár 50 mm szélességű, 66 és 330 méteres tekercsekhez, illetve 50 méteres maszkoló szalagokhoz. A mellékelt csavaros bilinccsel könnyen felhelyezhető bármely asztalra, pultra, rajztáblára. Több pozícióba is beállítható, ami kényelmes kezelést biztosít.

 

Fő alkalmazási terület

A tesa® 6009 adagolót könnyebb kartonok lezárásához, maszkoló szalag adagolására fejlesztették ki. Grafikai irodákban, grafikai tervezőstúdiókban is használják. A tesa® 6009 adagoló legfőbb előnyei: használat közbeni rugalmasság, helytakarékos méret, illetve hogy szerszámok nélkül felhelyezhető.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

A CraftMester a professzionális TESA ragasztószalagok mindennapos felhasználásához számos kiegészítőt és segédanyagot is kínál. Továbbá itt találja meg a csomagolástechnikában, raktár iparban használatos kézi-, félautomata- vagy teljesen automata szalag adagolókat. Kínálunk asztalhoz rögzíthető egyszalagos, de variálható állású adagolót, továbbá kézi kétállású tépős adagolókat a TESA ragasztó-szalagaihoz. Ide soroltuk a kereskedelemben legelterjedtebb termékeket is, mint: a Tesa 6300 Economy Adagoló Csomagolószalagokhoz és annak továbbfejlesztett változatát a Tesa 6400 Comfort Adagolót. 

Számos kézművesipari tevékenység, dekoratőr-stúdió dolgozik a TESA speciális ragasztóspay-vel, ami nagy felületeken használható akár egyenletlen felületeken is, vízálló, ellenáll a hőnek és nagy teherbíró képességű. A kereskedelemben használatos jelölő és árcímkék eltávolítására speciális ragasztó-eltávolítót is itt talál a TESA-tól és Avery-tól. Kimondottan az autóiparban használatos tapadássegítő segítő anyag Tesa 60153 valamint a Primer család a 3M-től.

Speciális kiegészítő a lakkozott, fémfelületeken alkalmazható graffiti-eltávolító. Dekoratőr stúdiók állandó segítsége lehet a felületelőkészítésben használatos 3M. Fóliatisztító és szélzáró ragasztók. Külső helyszínek, műhelyekben kényelmesen és gyorsan használhatók a felsorolt gyártók Spray kiszereléses termékei.