Eszközök ragasztókhoz

Nézet:
Sorrend:
CM-57395

Fő jellemzők

  • Erős, fémvázas szerkezet 1 Fém pengékkel 1 Könnyen kezelhető 1 1db oldószermentes, halk letekercselésű 4280-as csomagolószalagot tartalmaz 1 Nagymértékben ellenáll az UV-sugárzásnak

Termék leírása

Erős, ugyanakkor könnyen kezelhető csomagzárógép, amely az összes tesa® csomagolószalaggal használható. 1db 4280-as csomagolószalagot tartalmaz, amely oldószermentes, halk letekercselésű és nagymértékben ellenáll az UV-sugárzásnak.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

2 815 Ft
CM-60042-00001-00

Termék leírása

A ragasztó, címkék, árcímkék eltávolítása valóban nehézkes lehet, és a ragasztóanyagok maradványainak eltávolítása néha mindennek nevezhető, csak épp jelentéktelen munkának nem. A tesa ragasztóeltávolító spray-vel könnyedén eltávolíthatja a legtöbb ragasztószalag, ragasztó és címke maradványát. Ez a ragasztóeltávolító még a szupererős ragasztót is eltávolítja. A szilikonmentes spray a legtöbb felületen használható, pl. műanyagon, üvegen és fémen. Egyszerűen permetezze a felületre, várjon 5 percet, és törölje le egy ruhával a ragasztómaradványt.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM_60021-00001-00

Termék leírása

A tesa Professional tartós ragasztóspray egy sokoldalú ragasztó papír, karton, filc, textil, fóliák, fa, bőr, polisztirol és számos egyéb, szintetikus anyag tartós ragasztására. Tiszta, gazdaságos, biztonságosan használható, és nagy felületen is gyors ragasztást biztosít. Alkalmas könnyű és közepes súlyú, egyenletes vagy enyhén egyenetlen felületű anyagokhoz. Gyorsan szárad, ellenáll a nedvességnek, illetve a hő- és mechanikai terhelésnek. Szilikonmentes.

 

Fő alkalmazási terület

nagy területek tartós ragasztásához
papír, karton, filc, textil, fóliák, fa, bőr, többféle műanyag ragasztásához
különösen alkalmas egyenetlen felületeken történő ragasztáshoz
alkalmas többet között raklapok megjelöléséhez, poszterek ragasztásához
alkalmas hungarocell ragasztásához

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-06300-00001-00

Termék leírása

A tesa® 6300 kézi adagoló jó minőségű, professzionális adagoló mindenféle tesa® csomagoló szalaghoz a csomagolás és termelés területén. Az adagoló feszesség-vezérléssel rendelkezik, így a könnyen letekeredő tesa®szalagok is könnyedén használhatók. A sérülések elkerülése érdekében a pengét fedél takarja.

Fő alkalmazási terület

Helyezze az adagolót a kartonra és húzza maga felé. A gumiból készült kontakthenger erősen lenyomja a szalagot, ahogy az felhordásra kerül a hengerről. A szalag az adagoló megdöntésével, a fűrészfogas pengével vágható el. A szalag levágott vége a rugalmas illesztőlappal nyomható rá a kartonra. Befűzés: A tesa® hengert úgy kell a szalagtartó kerékre ráhelyezni, hogy a tapadó oldala a fogantyú felé nézzen. A szalag végét húzza egészen addig át a szalagvezető henger és a fémlap között, amíg a szalag ráncmentes lesz.

Szállítási idő: 2-3 munkanap
CM-06400-00001-02

Termék leírása

A tesa® 6400 kézi adagoló robusztus ipari eszköz, amely maximum 50 mm szélességű tesa® szalagok adagolására alkalmas. Fedett pengés rendszere speciális sérülésvédelmet kínál (pengevédelem). Ha a vezetőlemezt a szalagra nyomják miközben a fűrészfogas vágópenge "előjön", a szalag levágásra kerül. A folyamatosan szabályozható feszességnek köszönhetően mindig megfelelő adagolást biztosít, még könnyen letekeredő tesa® szalagok esetében is. A tesa® 6400 puha, impregnált fogantyúval rendelkezik, amely kellemes, biztonságos fogást biztosít.

Fő alkalmazási terület

Helyezze a tesa 6400 adagolót a kartonra és húzza maga felé. A szalag letekeredik és a kontakthenger által lenyomásra kerül. A szalag elvágásához nyomja le a műanyag vezetőlemezt a kartonra és mozgassa tovább az adagolót. Befűzés: A tesa henger úgy kerüljön a szalagtartó kerékre, hogy a tapadós felülete a fogantyú felé nézzen. Húzza át a szalag végét a szalag-kontakthenger és a fém betöltőnyílás között mindaddig, amíg a szalag ráncmentes lesz.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-6009

Termék leírása

A tesa® 6009 asztali adagoló univerzálisan alkalmas akár 50 mm szélességű, 66 és 330 méteres tekercsekhez, illetve 50 méteres maszkoló szalagokhoz. A mellékelt csavaros bilinccsel könnyen felhelyezhető bármely asztalra, pultra, rajztáblára. Több pozícióba is beállítható, ami kényelmes kezelést biztosít.

 

Fő alkalmazási terület

A tesa® 6009 adagolót könnyebb kartonok lezárásához, maszkoló szalag adagolására fejlesztették ki. Grafikai irodákban, grafikai tervezőstúdiókban is használják. A tesa® 6009 adagoló legfőbb előnyei: használat közbeni rugalmasság, helytakarékos méret, illetve hogy szerszámok nélkül felhelyezhető.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-7100178338

3M 50098 citrus olaj alapú tisztítóspray ami nem tartalmaz kőolaj és klór származékokat. Használatával hatékonyan eltávolíthatóak a ragasztószalag maradványok, zsíros, olajos szennyeződések. Kíméletesen tisztítja a rozsdamentes acél, az alumínium és a legtöbb magasfényű műanyag felületeket. Kiszerelés: 200ml

24 690 Ft
CM-60153-00000-00

Termékleírás
A tesa® 60153 adhéziós elősegítő gyors kikeményedés javíthatja a tesa nyomásérzékeny ragasztószalagjának tapadását a különféle aljzatokhoz, beleértve a PP / EPDM-et. Ezeket a hordozókat általában az autóiparban találják meg. Különösen ajánlott az ACXplus termékcsaládunk számára. Ennek a tapadást elősegítő anyagnak az UV-nyomonkövethetősége lehetővé teszi a könnyű minőség-ellenőrzést az alkalmazás során.

 

Fő alkalmazások
A tesa® 60153 adhéziós elősegítőt PP / EPDM-hez ajánljuk, még bordázott felületeken is, amelyek gyakran megtalálhatók az autóiparban. Ez a termék felhasználható a tesa® ACXplus szalagok tapadási szilárdságának jelentős javítására. A tesztelés jelentősen magasabb héja adhéziós értékeket mutat.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-06012-00002-01

Termék leírása

A tesa® 6012 egy univerzális adagoló 66 méteres, akár 50 mm szélességű tesa® csomagoló szalagokhoz. Az adagoló akár 1 szélesebb akár 2 keskenyebb tekerccsel is feltölthető. A tesa® 6012 adagoló univerzálisan használható a termelésben, a raktározásban, kisebb csomagok lezárására, csomagolópapírok lekötözésére, szalagozására. Mivel akár 2 tekercs is belefér egyszerre, egy időben 2 különböző típusú tesa® szalaggal is használható (pl. más szélességű vagy színű).

 

Fő alkalmazási terület

Az adagoló biztonságosan felhelyezhető a csomagolóasztalra a mellékelt csiptetővel vagy csavarokkal (négy csavarlyuk előkészítve). A szalag lehúzandó és a fűrészfogas pengén levágható.

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-6090

Termék leírása

A tesa® 6090 adagoló univerzálisan alkalmazható a tesa szalag két tekercséhez 66 m-ig, legfeljebb 25 mm-es szélességig. Emiatt egyszerre használható különböző tesa szalagokkal (pl. Filmszalagok vagy különböző szélességű és színű csomagolószalagok, vagy különböző nyomatokkal). További előnye a sima penge, amely egyenes, tiszta vágást biztosít. Ezért az adagolót gyakran használják litográfiai szalagokhoz.

Fő alkalmazási terület

Erős felépítése és csúszásmentes alapja miatt nincs szükség további rögzítőelemre. A kiválasztott szalagot kihúzzák és vágják a penge mentén.

 

Szállítási idő: 7-10 munkanap

CM-06037-00000-01

Termék leírása

A tesa® 6037 állítható szalaghosszúságot biztosító adagoló. Kisebb csomagok lezárására fejlesztették ki. A kis méret biztosítja, hogy stabilan álljon, anélkül, hogy le kelljen csavarozni. A automatikus adagoló mindenhol használható, ahol állandó hosszúságú tesa® szalagdarabokra van szükség. Az előre beállított hosszúságú szalagdarabot az adagoló a fogantyú benyomásával adja ki. Kivételkor a szalagot fűrészfogas penge vágja el. A beállítható maximális szalaghosszúság 10 cm. A tekercstok tartója lehetővé teszi 1''-os és 3''-os tokkal rendelkező tekercsek behelyezését is.

Fő alkalmazási terület

A tesa® henger behelyezéséhez, a szalagtartó kereket vissza kell húzni és a pengetartót el kell távolítani. A tesa®szalagot ráhelyezzük a szalagtartó kerékre és mindkét elemet visszahelyezzük az adagolóba. A szalag eleje ragadós felületével lefelé kerüljön a felső szállítóhengerre. A szállítófogantyú használatakor a szalag automatikusan befűződik a kék profilhenger alá. Most helyezze vissza a pengetartót, és a tesa® 6037 automatikus adagoló használatra kész. A szállítófogantyú bütykös csavarjának kilazításával a fogantyú helyzete és így az előre beállított szalaghosszúság módosítható.

 

Szállítási idő: 7-10 munkanap

57 265 Ft
CM-06038-00000-00

Termék leírása

A tesa® 6038 állítható szalaghosszúságot biztosító adagoló. Mindenhol használható, ahol azonos hosszúságú tesa® szalagra van szükség. Robusztus fém felépítésének köszönhetően az adagoló kitűnően alkalmas ipari felhasználásra. Az aktuálisan beállított hosszúságú szalag a fogantyú lenyomásával adagolható. A szalagdarab kihúzásakor a szalagot fűrészfogas penge vágja el. A maximálisan beállítható szalaghosszúság 10 cm. A tesa®6038 adagoló egy különleges előnye: egy beállítással 5 mm hosszúságú nem tapadó, visszahajtott füllel ellátott szalagdarabok is adagolhatók (a szalag végének behajtásával).

 

Fő alkalmazási terület

A tesa® henger behelyezéséhez a kék műanyag borítást el kell távolítani: nyomja meg az adagoló hátoldalán található fémgombot és emelje fel a fedelet. A tesa® szalagot rá kell helyezni a szalagtartó kerékre és a szalag elejének ragadós oldala kerüljön a felső szállítóhengerre. Helyezze vissza a fedelet és a tesa® 6038 automatikus adagoló használatra kész. A szalaghosszúság változtatásához lazítsa ki a csavaranyát a szállítófogantyú mellett és igazítsa a tárcsát a kívánt mérethez. Ha nem ragadós végű csíkokra van szükség, a fedél elején található kisebb fogantyút tolja jobbra.

 

Szállítási idő: 7-10 munkanap

174 374 Ft
CM-6089

Termék leírása

A tesa 6089 padló jelölő adagolót a tesa 4169 jelölőszalag és a tesa 60760 kényelmes alkalmazásához tervezték. A magasság állítható kormányszerkezet kényelmes munkakörülményeket biztosít.

Fő alkalmazási terület

Használhatja a 100 m-es tekercseket: 100 mm. A tekercsek cseréje nagyon egyszerű és gyors. A gumi nyomótekercs még enyhén durva felületeken is biztosítja a mentési alkalmazást. Az állítható hátsó tengely lehetővé teszi a jelölést még kihívást jelentő (térben) körülmények között is. A rögzített görbék jelölése könnyen lehetséges. Az egyenes vonalak jelölését egy opcionális lézeres vezérlőrendszer támogatja.

 

Szállítási idő: 7-10 munkanap

387 460 Ft

A CraftMester a professzionális TESA ragasztószalagok mindennapos felhasználásához számos kiegészítőt és segédanyagot is kínál. Továbbá itt találja meg a csomagolástechnikában, raktár iparban használatos kézi-, félautomata- vagy teljesen automata szalag adagolókat. Kínálunk asztalhoz rögzíthető egyszalagos, de variálható állású adagolót, továbbá kézi kétállású tépős adagolókat a TESA ragasztó-szalagaihoz. Ide soroltuk a kereskedelemben legelterjedtebb termékeket is, mint: a Tesa 6300 Economy Adagoló Csomagolószalagokhoz és annak továbbfejlesztett változatát a Tesa 6400 Comfort Adagolót. 

Számos kézművesipari tevékenység, dekoratőr-stúdió dolgozik a TESA speciális ragasztóspay-vel, ami nagy felületeken használható akár egyenletlen felületeken is, vízálló, ellenáll a hőnek és nagy teherbíró képességű. A kereskedelemben használatos jelölő és árcímkék eltávolítására speciális ragasztó-eltávolítót is itt talál a TESA-tól és Avery-tól. Kimondottan az autóiparban használatos tapadássegítő segítő anyag Tesa 60153 valamint a Primer család a 3M-től.

Speciális kiegészítő a lakkozott, fémfelületeken alkalmazható graffiti-eltávolító. Dekoratőr stúdiók állandó segítsége lehet a felületelőkészítésben használatos 3M. Fóliatisztító és szélzáró ragasztók. Külső helyszínek, műhelyekben kényelmesen és gyorsan használhatók a felsorolt gyártók Spray kiszereléses termékei.