Vakolószalagok

Nézet:
Sorrend:
CM-4172_33x50

Termék leírása

tesa® 4172 vakolószalag egy speciálisan kialakított, lágy PVC-szalag, amely alacsony lecsengési erőt és jó tapadást eredményez.
A szalag ellenáll a nedvességnek, gyenge oldatoknak, savaknak és sok más vegyi anyagnak.

Fő alkalmazási terület

Kültéri maszkolás (legfeljebb 4 hét). Sima felületek maszkolásához, vakolás, festés, gipsz, falazat és stukkó munkák során. Védelem szennyeződésektől és károsodástól.

 

Szállítási idő: 7-10 munkanap

CM-4843_33x50

Termék leírása

A tesa vakolatvédő szalag az év bármelyik szakaszában nem hagy cserben, mert a szilárd szalag megbízhatóan ragad még hideg esetén is. Ez azt jelenti, hogy optimális védelmet nyújt a festési és vakolási munkákhoz. Rugalmas, szakadásálló, puha PVC fóliából áll, és egy speciális öregedésgátló ragasztóval van bevonva. A vakoló maszkolószalag megvédi az érzékeny profilok, keretek és a felületek szennyeződéseit és károsodásait a vakolatanyagok vagy szerszámok általi elszennyeződésektől. A szalag érzéketlen a páratartalomra, a gyenge sav- és lúgos oldatokra, valamint sok vegyi anyagra.

 

Fő alkalmazási terület

  • Kültéri alkalmazásokhoz
  • A sima és érzékeny felületek védelmehez vakolás és festés közben
  • 0 °C feletti alkalmazásokhoz alkalmas

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

CM-4840_33x1300

Termék leírása

A tesa® 4840 szalagot kifejezetten értékes és érzékeny felületek szennyeződés és sérülés elleni védelmére fejlesztették ki mindenfajta festési és vakolási munka közben. Ez egy UV-álló természetes gumi alapú ragasztóval bevont stabil, bordázott filmhordozóból áll. A keresztirányú barázdák lehetővé teszik, hogy a szalag tökéletes 90°-os szögben könnyen és hibátlanul eltéphető. Így lehet a vakolószalagot gyorsan és precízen használni – valamennyi derékszögű illesztésnél. A vakolószalag erős filmhordozót tartalmaz, amelyet könnyű és öregedésálló természetesgumi-ragasztóval vontak be.

 

Fő alkalmazási terület

  • Kültéri alkalmazásokhoz
  • A sima és érzékeny felületek védelmehez vakolás és festés közben
  • 5 °C feletti alkalmazásokhoz alkalmas
  • Hosszú távú alkalmazásokhoz (akár 6 hétig)

 

Szállítási idő: 7-10 munkanap